Ağu

Milli Eğitim Bakanlığı'nın okullara gönderdiği talimata göre okulumuzda dezenfektasyon çalışmaları ve öğrencilerimizi bilgilendiren uyarı, önlem afişlerinin uygun yerelere asılma işlemi devam ediyor.

Ağu

Telafi eğitimi programına göre okul idaremiz tarafından planlanan 11-B sınıfının Coğrafya Dersini ilgili branş öğretmeni Şenel DURSUN EBA platformu üzerinden canlı ders olarak işlemiştir. Öğretmenimize ve derse katılan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ağu

Şirvan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Cahit TAŞ'ın da katılımıyla öğretmenlerimiz ve idaremiz tarafından İstiklal Marşı okundu. Ders zilinin çalmasıyla uzaktan eğitim süreci başladı. Yeni eğitim öğretim yılının öğrenci, öğretmenlerimize sağlık, başarı ve mutluluk vermesi dileğiyle.

Ağu

1683 2. Viyana Kuşatması sonucunda başlayan 238 yıllık Türk geri çekilmesi 13 Eylül 1921 günü Sakarya Meydan Muhaberesi sonucu durdurulmuş, 26 Ağustos 1922 günü saat 04:30'da başlayan Türk topçusu taciz atışı ve kolorduların ilerlemeye başlamasıyla 30 Ağustos 1922 günü zafere ulaşmıştır.  Çalköy'de yıkık bir evin avlusundan gür bir ses duyulur: "Ordular, ilk hedefiniz Akdeniz'dir. İleri!" Başta Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah arkadaşlarının, tüm şehitlerin ve gazilerin ruhları şad olsun. Bu kutlu gün topyekun Türk Ulusunundur. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.

Ağu

İlçe kaymakamımız Sayın Recep HASAR okulumuzu ziyaret etti. Ağustos ayı mesleki çalışma programını gerçekleştiren öğretmenlerimizle toplantı yapan kaymakamımız yeni eğitim öğretim yılının sağlıklı ve başarılı bir şekilde tamamlanması temennisinde bulundu.

Ağu

Salgın Hastalık Psikoeğitim Programı hakkında Rehber Öğretmenimiz Sevda MUTLU tarafından okul yöneticileri ile öğretmenlerimize bilgilendirici seminer çalışması yapıldı.

Ağu

Okulumuzda koronavirüse karşı önlem çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Okul personelimiz bir yandan okulu temizleyip yeni eğitim öğretim yılına hazırlarken öğretmenlerimiz sosyal mesafeye dikkat çekmek için sosyal mesafe mesajı içeren uyarıları zemine yazdı. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ağu

Öğretmenlerimizin Ağustos dönemi mesleki çalışma dönemi 24 Ağustos itibariyle başladı. Öğretmenlerimiz koronavirüs tedbirleri doğrultusunda sene başı öğretmenler kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

Ağu

19/08/2015 tarihinde ilçemizde askeri araca yönelik düzenlenen hain bombalı saldırı sonucunda Şehit olan sekiz askerimizi Rahmetle anıyoruz.

Ağu

Okulların açılması, öğrencilerin sıralarına öğretmenlerin ise öğrencilerine kavuşması için uzaktan eğitimin yapılacağı bu bir aylık süreçte siz değerli velilerimizden daha bilinçli olmalarını rica ediyoruz. Devletimiz her türlü tedbiri alsada, okullarımızhazır öğrencilerini beklesede okulların açılabilmesi için virüsün kontrol altına alınması yani bizlerin belirtilen tedbirlere tam anlamıyla uyması gerekmektedir. Maske takarak ve sosyal mesafe kurallarına uyarak virüsü yenebilir okullarımızı açabiliriz.

Ağu

Şehit EREN BÜLBÜL'ü Şehadetinin sene-i devriyesinde rahmetle anıyoruz. İyi ki varsın EREN

Ağu

Pansiyon Kayıt işlemlerine ilişkin duyuruya aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Pansiyonda mevcut kalan öğrencilerinde yeniden başvurusu gerekmektedir.