May

19 Mayıs, Türk Milleti'nin bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü, kurtuluş ateşinin yakıldığı ve aydınlık bir geleceğe olan inancın kuvvetlendiği günün adıdır.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.

Ekm

Okulumuz Ölçme ve Değerlendirme birimi tarafından hazırlanan deneme sınavları gönüllü öğrencilerimize uygulanmaya başladı. Her hafta gerçekleştirilecek deneme sınavlarına gönüllü öğrencilerimiz katılabilecektir.

Eyl

EBA Şifresi olmayan öğrencilerimiz aşağıdaki linkte belirtilen bilgileri doldurarak EBA şifrelerini alabilirler.  Ayrıca veliler e-devlet şifresi ile veli eba girişinden öğrencisine tek kullanımlık şifre alabilir.

Eyl

Öğretmenlerimiz canlı ders çalışmalarına devam ediyor. Ayrıca sınıf rehber öğretmenleri ve branş öğretmenlerimizin tamamı gerek öğrencilerimizi gerekse velilerimizi arayarak canlı derslere katılımı arttırmaya yönelik çalışmalar yapıyor. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Şirvan Anadolu Lisesi öğretmenlerinin hazırlamış olduğu, TYT Sınavına hazırlanan ilçemizdeki tüm öğrencilerin yararlanabileceği ders çekim videolarımız Youtube kanalımıza yüklenmeye başladı. TYT sınavında yer alan tüm branşlardan ders anlatım videoları çekilmeye devam ediyor. Öğretmenlerimiz sınavda yer alan konuları anlattıktan sonra daha önceki senelerde çıkmış soru örneklerini çözerek öğrencilerimizi sınava hazırlıyor. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Her gün sırayla gönüllü olarak öğrencilerimize dağıtılacak olan kitapları düzenleyip okula kitaplarını almaya gelen öğrenci ve öğrenci velilerine kitaplarını teslim eden öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Uzaktan Eğitim sürecine destek olmak amacı ile öğrencilerimize ders kıtabı dağıtımına başladık. Okulumuz Müdür Yardımcısı Zeynep KEZER koordinasyonunda kitap dağıtma faaliyetleri devam ediyor.

Eyl

Değerli öğrencilerimiz aşağıdaki linke tıklayarak öğrencilerinizin Rehberlik İhtiyaçlarını Belirlemeye Yönelik anketi doldurabilirsiniz. Anket sizlere yönelik yapılacak rehberlik faaliyetlerinin şekillenmesinde bizlere yol gösterici olacaktır. Ankete son katılım tarihi 10.09.2020'dir.

Eyl

Değerli velilerimiz aşağıdaki linke tıklayarak öğrencilerinizin Rehberlik İhtiyaçlarını Belirlemeye Yönelik anketi doldurabilirsiniz. Anket çocuklarımıza yönelik yapılacak rehberlik faaliyetlerinin şekillenmesinde bizlere yol gösterici olacaktır. Ankete son katılım tarihi 10.09.2020'dir.

Eyl

Okulumuzdan mezun olarak bir yüksek öğretim programına yerleşen 26 öğrencimizi tebrik eder üniversite hayatlarında başarılar dileriz. Öğrencilerimizin bu başarısında emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.