Şirvan Anadolu Lisesi

0484 511 2006
Küfre Mahallesi PTT Caddesi Şirvan/SİİRT
Vizyon
Türkiye´de ve çağdaş ülkelerdeki eşdeğer kurumlarla yarışacak düzeye erişmiş kaliteli, seçkin bir kurum olmaktır. Özgün yaklaşımlarla yapılandıran, bilgi ve teknolojiyi takip edebilen, üreten, okuyan, düşünen, takım çalışması anlayışıyla hizmet verdiklerimizi mutlu ve tatmin edebilecek geçmiş başarılardan aldığımız güçle her alanda güçlü bir kurum olmak.
Misyon
Yeni neslin örnekleri olan bizler öğrencilerimizin; Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı bireyler olarak ilgi, yetenek ve başarılarına göre yüksek öğretim programlarına hazırlanmalarını sağlayarak, kendisi ve toplumla barışık, milli ve evrensel değerleri benimsemiş, bilgiyi üreten ve yöneten üstün yetenekli bireyler yetiştirmek için varız. Bu amaçla üzerimize düşen sorumlulukları sonuna kadar yerine getirip hedefimize ulaşmayı arzulamaktayız.
Başarılar
Okulumuz ilçemizde yüksek öğretime yerleştirme oranı en yüksek olan ortaöğretim kurumudur. Üniversiteye giriş sınavlarında ilçemizi başarıyla temsil etmektedir.
İngilizce, Almanca
Kurumumuz il merkezine 26 km uzaklıkta bulunmaktadır.
İl merkezinden taşıma yapan öğretmen servisleri bulunmaktadır.
Ptt Caddesi No:1
Kurumumuz ilçe merkezinde yer almaktadır.
% 50
Sportif Etkinlikler
Futbol, Kız Futsal, Kız Voleybol, Erkek Voleybol, Judo, Güreş, Atletizm, Halk Oyunları, Erkek Hentbol, Kız Hentbol
Bilimsel Etkinlikler